lauantaina, marraskuuta 29, 2008



Pelkkä suuri intensiteetti ero saattaa tuntua lähes mystiseltä. Heideggerin ajattelua kuvaa hyvin termi ”täyteläinen”.Jos tulkitsija on hyvällä tuulella hän lukee huumorilla myös sellaiset tekstit, joita hän muuten paheksuisi sisällön osalta.
Tästä kirjoitti James ja Peirce ja varmasti Meadkin. Prgagmatistit!

Teksti on merkkejä: kirjan toisensa jälkeen ja välillä tyhjiä aukkoja.
Tunne on savu, nuotti tai ääni. Tunnetta ei voi vangita kuten ei voi nyrkkiinsä ottaa savuakaan
sagapoop poli! Ajattelin pitää kirjaa en saa ajatuksia ojoon


Harhaanjohtaminen on vanhimpia taitolajeja
Määritelläänhän Suomenkin turvallisuuspoliittisessa selonteossa (2004), että informaatiosodankäynti on ”… kansalaisten mielipiteisiin vaikuttamista

Kant on uskonnollinen, eikä hänen uskonsa perustunut teoreettisille argumenteille, vaan sisäisille kokemuksille eli eksistentiaaliselle vakuuttuneisuudelle, jonka hän katsoi olevan paholaisen manipulaation ulottumattomissa. Tässä kohdassa Kant ei kuitenkaan jaa kaikkien mystikoiden näkemyksiä, sillä osa heistä katsoo, ettei mystikko voi lopulta olla milloinkaan lopullisesti varma uskonnollisen kokemuksen kohteesta. Kantin mukaan moraalilaki on kuitenkin viimeinen testi sisäisen näkemyksen oikeutuksesta. Kantin Jumala on sanaton moraali ihmisen sydämessä

oho
en ole huomannutkaan etta tämä jättiläinen mikä manta ray holdings kauniiita yhtiöitä

Pitkästä aikaa ehdin hieman pistäytyä metsässä. Kesä on kauneimmillaan. Aluskasvillisuus tihkui vettä. Kukat kukkivat, perhoset lentelevät. Meditaatio tulee sisältäni ryöppynä... Loppumatkan melkein juoksen, kuin hevonen juottopaikalle. Kuin rakastunut rakastettunsa luo.

Heittäydyn aivan levälleni graniittiseen mihrabiin, lehvien ja sammalen paratiisinvihreään mihrabiin, heittäen arba kanfotin, tallit vertin yli olan. Ja sitten vain sulan, sulan..sulan... suloiseen.. jumaluuteen.. amritaan, paramchaitanyaan.. En olisi kestänyt pidätellä enää hetkeäkään, en olisi kestänyt ihmisiä enää.. en ihmisistä ketään..


this van Gogh and nasa niilllä on vhän sama tyyli?